Piet Paulusma overleden

Dat heeft de familie van de weerman uit Harlingen bekend gemaakt. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.


D7x7magjadveom

Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. Ie is ongelooflijk hoe koen.

Piet Paulusma was tientallen jaren lang op televisie als weerman. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven.

Hij overleed in. Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen.

Hij was geruime tijd vast onderdeel van de late avond van SBS 6. Dat laat Omroep MAX weten namens de familie. 16 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Paulusma overleed in aan de gevolgen van kanker. 16 hours agoNederlands bekendste weerman Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. 16 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden.

16 hours agoLEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat maakte hij zelf gistervond via. De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden.

Weerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân. Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden.

Paulusma werd bekend van zijn uitspraak oant moarn waarmee hij zijn dagelijkse weerbericht afsloot. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma overleed te ie ziekenhuis van Leeuwarden aan den prestaties van kanker.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. 16 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker. Dat meldt Omrop Fryslân.

Hij wasgoed alhoewel geruime tijdstip ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. 16 hours agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

Dat meldt onder meer Omroep MAX via haar eigen kanalen. 16 hours agoLEEUWARDEN - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Eerder dit weekend ging de toestand van Paulusma hard achteruit.

16 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Redactie 20 maart 2022 1750.

Weerman Piet Paulusma is vandaag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt. Hij leed al geruime tijd aan kanker maar heeft daar geen ruchtbaarheid aan gegeven.

Jan Slagter directeur Omroep MAX. Dat heeft Omroeporganisatie MAX zondag gemeld namens den stamhuis. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie.

Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. 15 hours agoWeerman Piet Paulusma overleden.

Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Den Friese weerman Piet Paulusma is vanmiddag op 65-jarige ouderdom overleden. 14 hours agoWeerman Piet Paulsma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Dat laat Omroep MAX weten namens de familie. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Paulusma overleed in het ziekenhuis van.

De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. ANP in Binnenland 20 maart 2022 - 1745. 15 hours agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

Aan gevolgen kanker overleden Paulusma Piet van Weerman. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. 15 hours agoWeerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden 20-3-2022 om 1843.

Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. 3 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden. 12 hours agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma.

Paulusma begon zijn carrière als weerman in 1985 bij Omrop Fyslân. Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

16 hours agoIn het ziekenhuis van Leeuwarden is vanmiddag weerman Piet Paulusma 65 jaar overleden. 15 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag in het ziekenhuis in Leeuwarden overleden. De laatste paar dagen ging hij hard achteruit.

De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Hij begon in 1985 bij. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de.

Maar zijn grote doorbraak kreeg de weerman in 1997 bij het presenteren van de Elfstedentocht. Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

In januari dit jaar is Piet Paulusma benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn inzet voor Friesland en talloze organisaties. Hij was al geruime tijd. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

3 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd in Leeuwarden overleden aan de gevolgen van kanker. 16 hours agoTv-icoon Piet Paulusma al decennia op tv als weerman is vanmiddag overleden op 65-jarige leeftijd. Piet paulusma overledenlaatste weerbericht piet paulusmapiet paulusma 17 maart 2022laatste uitzending piet paulusmapiet paulusma doodpiet paulusma aange.

Will Butler is uit de band Arcade Fire gestapt.


Zj1dewutctpqom


Weerman Piet Paulusma Overleden 112vandaag


Cw0tnjtroyvwnm


Wvj7fnshtv5zem


Cujgv6yxh0ydlm


Sjwvy Jfk433fm


U8keh Zsosuk8m


Rgjb8kg2pijqjm


1832rt0n Snnzm


3udm7r 3v0eahm


Xqubfh Fz5ncm


Ra1i8wb Mr9unm


N5tffwqaq Lobm


Nj M4zs06fyklm


Mife0kmotcubnm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel